Rebarborový džem a malinami
45 min.
Ingredience
- 1,5kilogramyReveň (Rebarbora)
- 5decilitrůMaliny
- 1kilogramCukr krystal
Počet porcí:
30Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
148 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
35 g
Postup přípravy
- 1Rebarboru omyjeme, oloupeme, pokrájíme na menší kousky, vložíme do kastrolu a vaříme do zhoustnutí. Přidáme rozmačkané maliny, promícháme a společně znovu krátce povaříme. Přisypeme cukr a za stálého míchání dál vaříme, až je džem hustý.
- 2Horký rozdělíme do skleniček, po vychladnutí zavíčkujeme a uchováme na temném a studeném místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.