Rebarborový koláč
55 min.
Ingredience
- 0,5hrnekMáslo čerstvé
- 5kusůReveň (Rebarbora)
- 0,5hrnekCukr krupice
- 1kusKypřicí prášek do perníku
- 1hrnekMouka polohrubá
- 2lžíceTuk
- 1kusCukr skořicový
- 0,5hrnekCukr moučkový
- 2kusyVejce slepičí
- 1hrnekMléko polotučné
- 1hrnekMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
650 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
20 g
Sacharidy
105 g
Vláknina
8 g
Cukr
42 g
Postup přípravy
- 1Suroviny - mouku, mléko, kypřící prášek do perníku, tuk, vejce a cukr umícháme v tekutější těsto.
- 2V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme mouku a cukr a umícháme drobenku.
- 3Těsto vlijeme do pekáče, poklademe očištěnou rebarborou a posypeme drobenkou.
- 4Poté posypeme skořicovým cukrem a pečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.