Rebarborový krém s makronkami

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
6 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
6 g
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Reveň očistíme, oloupeme a nakrájíme na kousky dlouhé asi 5 cm.
  • 2
    Sekt svaříme s medem, přidáme reveň, podusíme asi 12 minut a rozmixujeme. Do krému vmícháme solamyl rozmíchaný ve 4 lžících vody, krém převaříme a necháme vychladit.
  • 3
    Z bílku ušleháme pevný sníh, zašleháme do něj cukr a vmícháme 50 g nasekaných pistácií. Na plech vyložený pečicím papírem lžičkou naneseme ze sněhové hmoty kopečky, posypeme je celými pistáciemi a pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 15 minut.
  • 4
    Reveňový krém ochutíme citronovou šťávou a přisladíme moučkovým cukrem. Posypeme zbylými pistáciemi a spolu s upečenými makronkami upravíme na talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.