Rebarborový nákyp
30 min.
Ingredience
- 90gramůMáslo čerstvé
- 3kusyJablka
- 30mililitrůVoda pitná
- 90gramůCukr krupice
- 500gramůReveň (Rebarbora)
- 125gramůOvesné vločky
- 50gramůMouka polohrubá
- 1kusKypřicí prášek do pečiva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
22 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
8 g
Cukr
40 g
Postup přípravy
- 1Zapékací formičky vytřeme máslem. Jablka a rebarboru očistíme a pokrájíme na drobné kousky. Dáme do hrnce a přidáme cukr a vodu.
- 2Jablka s rebarborou uvedeme k varu a přiklopené povaříme 6 minut. Müsli smícháme s moukou, práškem do pečiva, cukrem a zbytkem másla. Uvařená jablka s rebarborou rozdělíme do formiček a posypeme ovesnými vločkami. Pečeme při 200 °C 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.