Řecký hovězí guláš

80 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
11 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky a osolíme.
  • 2
    Na oleji zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přisypeme papriku a vložíme maso. Krátce osmahneme, přidáme omytá, prolisovaná rajčata, vše zvolna dusíme.
  • 3
    K téměř měkkému masu přidáme omyté a očištěné fazolky a dusíme do měkka.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.