Řecký hovězí guláš
80 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 200gramůHovězí maso zadní
- 200gramůRajčata
- 200gramůFazolové lusky zelené
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
11 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kousky a osolíme.
- 2Na oleji zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přisypeme papriku a vložíme maso. Krátce osmahneme, přidáme omytá, prolisovaná rajčata, vše zvolna dusíme.
- 3K téměř měkkému masu přidáme omyté a očištěné fazolky a dusíme do měkka.
- 4Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.