Ředkvičková pomazánka s vajíčkem
22 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 150gramůŘedkvička
- 40gramůBílá cibulka
- 30gramůJogurt bílý
- 1lžičkaSůl
- 0,25litrVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
112 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
6 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Uvaříme vejce natvrdo, necháme vychladnout a nastrouháme je nahrubo.
- 2Očistíme a nastrouháme ředkvičky, které zbavíme přebytečné vody.
- 3Ředkvičky smícháme s vejci a jogurtem, přidáme cibulku na jemno nakrájenou a dosolíme.
- 4Mažeme na pečivo a zdobíme plátky ředkviček a zelenou natí z cibulky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.