Ředkvičkový salát s hruškami

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
84 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ředkvičky očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka, která dáme do vhodné nádoby. Přidáme omyté, jadřinců zbavené a na malé kousky nakrájené hrušky. Ředkvičky a hrušky posypeme jemně nastrouhanou citrónovou kůrou a dobře promícháme.
  • 2
    Příprava zálivky: Med rozpustíme v mikrovlnné troubě, necháme vychladnout a smícháme spolu s jogurtem, citrónovou šťávou a solí. Připravenou zálivkou zalijeme salát a opět důkladně promícháme.
  • 3
    Salát rozdělíme na talíře nebo do salátových misek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.