Ředkvičkový salát s jablky
25 min.
Ingredience
- 20kusůŘedkvička
- 1lžíceCitronová šťáva
- 2kusyJablka
- 1lžíceOlej salátový
- 1lžičkaCukr krupice
- 2kusyRajčata
- 1kusCibule
- 1lžíceVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
111 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Omyté ředkvičky a oloupaná jablka nakrájíme na tenké plátky. Přidáme cukr, sůl, citronovou šťávu, jemně nakrájenou cibuli, olej a lžíci vody. Vše dobře promícháme.
- 2Salát rozdělíme na talířky, obložíme dílky rajčat a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.