Ředkvičkový salát s jablky a pažitkou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
193 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
4 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
6 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ředkvičky očistíme, omyjeme a osušíme. Spolu s oloupanými jablky je nastrouháme nahrubo.
  • 2
    Ředkvičky a jablka umícháme s vychlazeným jogurtem do pěny.
  • 3
    Salát rozdělíme do mističek a povrch posypeme omytou, nasekanou pažitkou. Ihned podáváme.
  • 4
    Vhodnou přílohou je tmavý chléb namazaný máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.