Ředkvičkový salát s jablky a pažitkou
20 min.
Ingredience
- 20kusůŘedkvička
- 400mililitrůJogurt bílý
- 4kusyJablka
- 2lžícePažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
193 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
4 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
6 g
Cukr
28 g
Postup přípravy
- 1Ředkvičky očistíme, omyjeme a osušíme. Spolu s oloupanými jablky je nastrouháme nahrubo.
- 2Ředkvičky a jablka umícháme s vychlazeným jogurtem do pěny.
- 3Salát rozdělíme do mističek a povrch posypeme omytou, nasekanou pažitkou. Ihned podáváme.
- 4Vhodnou přílohou je tmavý chléb namazaný máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.