Ředkvičkový salát s kedlubnou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
44 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Od ředkviček odřízneme listy, ředkvičky omyjeme a nakrájíme na plátečky, kedlubnu oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky, petrželku posekáme najemno.
  • 2
    Do misky nasypeme pokrájené ředkvičky s kedlubnou, přidáme bílý nízkotučný jogurt, přisypeme petrželku, sůl, zakápneme citronovou šťávou a lehce promícháme.
  • 3
    Tento salát je vhodný pro redukční dietu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.