Ředkvičkový salát s kedlubnou
20 min.
Ingredience
- 150gramůŘedkvička
- 100gramůKedlubna
- 50gramůJogurt nízkotučný
- 5mililitrůCitronová šťáva
- 4gramySůl
- 10gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
44 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Od ředkviček odřízneme listy, ředkvičky omyjeme a nakrájíme na plátečky, kedlubnu oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky, petrželku posekáme najemno.
- 2Do misky nasypeme pokrájené ředkvičky s kedlubnou, přidáme bílý nízkotučný jogurt, přisypeme petrželku, sůl, zakápneme citronovou šťávou a lehce promícháme.
- 3Tento salát je vhodný pro redukční dietu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.