Řeřichová polévka s vejci
14 min.
Ingredience
- 400gramůŘeřicha
- 3kusyVejce slepičí
- 1litrVývar slepičí
- 40mililitrůOmáčka sójová
- 1gramPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
92 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
5 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
566 mg
Cukr
535 mg
Postup přípravy
- 1Lístky řeřichy posekáme nahrubo, vejce rozšleháme. Do hrnce nalijeme vývar a přivedeme k varu. Přisypeme řeřichu, promícháme, přilijeme vejce přes vidličku a ihned vidličkou rozmícháme. Provaříme a odstavíme. Již mimo oheň ochutíme sojovou omáčkou a pepřem.
- 2Polévku nalijeme do misek a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.