Restovaná játra

25 min.

Ingredience

    • 1kilogramJátra vepřová
    • 150gramůSlanina vepřová
    • 200gramůSádlo vepřové škvařené
    • 2kusyCibule
    • 1kusPaprika zelená
    • 2lžičkyKmín celý
    • 1lžíceOmáčka pikantní worcesterová
    • 2špetkyKoření mexické
    • 2špetkySůl
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
617 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
51 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánev dáme sádlo, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, na plátky slaninu.
  • 2
    Až začne cibule pěnit, přidáme na plátky nakrájená játra a na proužky papriku, posypeme kořením, kmínem, přidáme worcester a za stálého obrácení játra restujeme přibližně 10 minut.
  • 3
    Hotová játra nakonec podle chuti osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.