Restovaná játra na cibulce
25 min.
Ingredience
- 400gramůJátra vepřová
- 1kusCibule
- 1lžičkaChilli koření mleté
- 2kusyVejce slepičí
- 2gramySůl
- 1lžičkaKmín drcený
- 3lžíceOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
12 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
609 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nasekáme nadrobno, rozklepnutá vejce chutíme solí. Játra propláchneme pod tekoucí vodou, nakrájíme je na menší kousky.
- 2Na oleji zpěníme cibuli, potom přidáme kousky masa, které zasypeme chilli kořením, kmínem a restujeme, než se maso zatáhne. Nakonec do orestované masové směsi přilijeme osolená vejce a restujeme jen tak dlouho, dokud vejce neztuhnou.
- 3Takto připravená játra podáváme teplá s rýží, bramborami, nebo bramborovými placičkami a zeleninovou oblohou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.