Restované brambůrky se zeleným chřestem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
268 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
17 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Vápník
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Malé nové brambůrky očistíme kartáčkem na zeleninu, omyjeme, vsypeme celé do hrnce, zalijeme vodou a vaříme zvolna 20 až 25 minut. Scedíme, necháme okapat. Zelený chřest oškrábeme, omyjeme, otřepeme a pokrájíme na slámu.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, přiložíme celé brambůrky, chřest a orestujeme ze všech stran. Upravíme na servírovací mísu, polijeme máslem z pánve, osolíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.