Restované hovězí s mangem
30 min.
Ingredience
- 350gramůHovězí svíčková
- 60mililitrůOlej olivový
- 3stroužkyČesnek
- 2gramyPasta Sambal Oelek
- 1kusPaprika červená
- 200gramůCibulka jarní
- 20mililitrůOmáčka sójová
- 20mililitrůSherry brandy
- 5gramůCukr třtinový
- 200gramůMango
- 20gramůKoriandr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
15 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Hovězí maso nakrájíme na nudličky a smícháme v misce s olivovým olejem, prolisovaným česnekem a omáčkou sambal, zakryjeme a necháme 10 minut marinovat.
- 2Na pánvi wok rozpálíme olej, přidáme marinované maso a smažíme 4 minuty.
- 3Vmícháme papriku, jarní cibulku, sójovou omáčku, sherry a cukr a restujeme další 2 minuty.
- 4Nakonec opatrně vmícháme nakrájené mango.
- 5Servírujeme posypané nasekaným koriandrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.