Restované jikry a mlíčí na másle

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
28 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Vápník
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté jikry a mlíčí z jakékoliv ryby omyjeme, osolíme a opepříme bílým pepřem. Pak je obalíme v hladké mouce.
  • 2
    V pánvi rozpálíme máslo a jikry s mlíčím restujeme dozlatova.
  • 3
    Omyjeme hlávkový salát, necháme odkapat, pak listy dáme na talíře, restované mlíčí a jikry položíme na listy salátu (podle fantazie a chuti), navrch dáme kolečka omytého citronu a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.