Restované jikry a mlíčí na másle
25 min.
Ingredience
- 100gramůKapří jikry
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaPepř bílý
- 3lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 60gramůMáslo čerstvé
- 1kusSalát hlávkový
- 1kusCitrony
- 100gramůMlíčí z kapra
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
28 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Vápník
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté jikry a mlíčí z jakékoliv ryby omyjeme, osolíme a opepříme bílým pepřem. Pak je obalíme v hladké mouce.
- 2V pánvi rozpálíme máslo a jikry s mlíčím restujeme dozlatova.
- 3Omyjeme hlávkový salát, necháme odkapat, pak listy dáme na talíře, restované mlíčí a jikry položíme na listy salátu (podle fantazie a chuti), navrch dáme kolečka omytého citronu a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.