Restované kuře s chřestem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
14 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
84 mg
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Chřest očistíme, uvaříme v osolené vodě s kostkou cukru doměkka, necháme okapat a nakrájíme na kousky. Kuřecí prso opláchneme, ochutíme solí a pepřem a z obou stran na másle osmahneme dokřupava.
  • 2
    Osmahlý plátek masa nakrájíme napříč na plátky a s kousky chřestu upravíme na talíře. Pokrm posypeme kousíčky nakrájeného vejce a sekaným koprem.
  • 3
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.