Restované kuře s chřestem
45 min.
Ingredience
- 1kostkaCukr kostkový
- 230gramůChřest zelený
- 1kusVejce slepičí
- 1kusKuřecí prsa
- 1lžičkaKopr čerstvý
- 1špetkaPepř bílý
- 1,5litryVoda pitná
- 2špetkySůl
- 20gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
14 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
84 mg
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Chřest očistíme, uvaříme v osolené vodě s kostkou cukru doměkka, necháme okapat a nakrájíme na kousky. Kuřecí prso opláchneme, ochutíme solí a pepřem a z obou stran na másle osmahneme dokřupava.
- 2Osmahlý plátek masa nakrájíme napříč na plátky a s kousky chřestu upravíme na talíře. Pokrm posypeme kousíčky nakrájeného vejce a sekaným koprem.
- 3Podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.