Restovaný sumec
40 min.
Ingredience
- 2kusyCitrony
- 60gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 750gramůSumec filety
- 1,5decilitryOlej olivový
- 0,5lžíceSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
844 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
65 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Vápník
33 mg
Postup přípravy
- 1Čerstvého sumce očistíme, vykucháme, omyjeme a nakrájíme plátky o síle 2 - 4 cm.
- 2Maso osolíme podle chuti, obalíme v hladké mouce a v pánvi na rozpáleném oleji orestujeme z každé strany do zlatova.
- 3Porce osmaženého sumce servírujeme přelité citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.