Reveňová bowle

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 500gramůReveň (Rebarbora)
    • 125mililitrůVoda pitná
    • 100gramůCukr krupice
    • 750mililitrůVíno růžové
    • 750mililitrůVíno šumivé (sekt)
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
900 mg
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Reveň oloupeme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Zalijeme 125 ml vody, zasypeme cukrem a uvedeme do varu. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout.
  • 2
    Po vychladnutí reveň zalijeme růžovým vínem a vychlazeným sektem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.