Řezy Eva
45 min.
Ingredience
- 175gramůMargarín
- 20gramůMáslo čerstvé
- 175gramůCukr krupice
- 3kusyVejce slepičí
- 175gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5kusKypřicí prášek do pečiva
- Náplň
- 4lžíceDžem jahodový
- 30gramůCukr moučkový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
457 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
20 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
941 mg
Cukr
34 g
Postup přípravy
- 1Koláčové formy vymažeme máslem a na dno vystřihneme papír na pečení.
- 2Do mísy dáme všechny přísady. Ručním šlehačem mícháme asi 2 minuty dohladka.
- 3Těsto rozdělíme do připravených forem a stejnoměrně rozetřeme. Pečeme asi 25 minut v troubě předehřáté na 180 °C, až tvary nabudou, a získají zlatou barvu.
- 4Dáme vychladnout. Vyklopíme na drátěnou podložku, sejmeme papír.
- 5Oba koláče spojíme dohromady džemem a povrch pocukrujeme. Před podáváním nakrájíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.