Řezy z hořké čokolády

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
854 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
42 g
Sacharidy
110 g
Vláknina
4 g
Cukr
63 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme pekáček (cca 33x23 cm), vyložíme ho pečícím papírem a pomažeme máslem. Troubu předehřejeme na 180 °C.
  • 2
    Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. V míse ušleháme vejce, cukr, vanilkový cukr a sůl do pěny. Přidáme rozpuštěnou čokoládu a poté i mouku. Čokoládovou drť vmícháme až na závěr.
  • 3
    Hotové těsto vlijeme do připraveného pekáčku a pečeme v předehřáté troubě přibližně 30 minut. V pekáčku je necháme i vychladnout.
  • 4
    Poté upečené těsto v pekáčku objedeme kolem okraje nožem, aby se nám lépe vyklopilo. Odstraníme pečící papír a ostrým nožem krájíme řezy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.