Řezy z mořského jazyka se sardelovou pastou
50 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 60gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 600gramůMořský jazyk
- 200mililitrůVývar rybí
- 10mililitrůCitronová šťáva
- 80gramůStrouhanka
- 12gramůSardelová pasta
- 600gramůBrambory pečené
- 75gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
735 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
22 g
Sacharidy
91 g
Vláknina
13 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Filety rozkrojíme na 4 plátky, vaříme v rybím vývaru s 1 lžící másla a 1 lžičkou citronové šťávy 12 minut.
- 2Uvařené plátky potřeme slabou vrstvou sardelové pasty, zavineme do závitků, obalíme v mouce, namočíme v rozšlehaných vejcích a nakonec obalíme ve strouhance.
- 3Usmažíme dozlatova na pánvi s rozehřátými 2 lžícemi másla.
- 4Podáváme s pečeným bramborem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.