Ricotta s čokoládou a cukrářskými piškoty
15 min.
Ingredience
- 250mililitrůSýr Ricotta
- 30gramůCukr krupice
- 125gramůČokoláda hořká
- 30gramůZázvor kandovaný
- 1kusPomeranče
- 200gramůPiškoty cukrářské
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
24 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
4 g
Cukr
46 g
Postup přípravy
- 1Pomerančovou kůru nastrouháme, dužinu vymačkáme. Čokoládu nastrouháme na jemné hoblinky. Ricottu a cukr smícháme dohromady, přidáme nastrouhanou čokoládu, zázvor, pomerančovou šťávu a kůru.
- 2Čokoládovou ricottu rozdělíme na talířky, přidáme piškoty a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.