Ricottové noky s řasou kombu v rybím vývaru

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
9 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
999 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Řasy necháme krátce cca 1min namáčet ve vlažné vodě.
  • 2
    Pražmu naporcujeme a krevety vyloupeme.
  • 3
    Do hrnce dáme rybí hlavu i kosti, krunýře a hlavy z krevet, celer, cibuli, slité řasy a zalijeme 1,5 litrem vody.
  • 4
    Na mírném ohni vaříme cca 40min.
  • 5
    Poté vývar přefiltrujeme, řasy dáme stranou a nakrájíme na kousky. Promícháme je s ricottou, moukou a bílkem.
  • 6
    Vývar opět přivedeme k varu, vložíme do něj rybí filé nakrájené na kousky a ocásky z krevet. Znovu přivedeme k varu a po lžících přidáváme ricottovou hmotu.
  • 7
    Zahříváme dokud noky nevyplavou k povrchu, vše rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.