Rigatoni s klobásou chorizo a fenyklem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
775 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
41 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
6 g
Cukr
609 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitím rozehřejeme máslo a olej a orestujeme na silnější šikmé plátky nakrájenou klobásu. Přidáme na tenké plátky nakrájený fenykl a za občasného míchání asi 5min podusíme.
  • 3
    Poté vmícháme prolisovaný česnek a restujeme asi minutu. Přidáme citronovou šťávu, na nudličky nakrájené papriky, přivedeme k varu a povaříme ještě 5min.
  • 4
    Směs přidáme do hrnce k těstovinám, přisypeme nakrájenou rucolu, opatrně promícháme, rozdělíme na talíře a dozdobíme hoblinkami parmazánu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.