Řízky z kančí kýty s křenem
23 min.
Ingredience
- 800gramůKančí kýta
- 2špetkyChilli koření mleté
- 2lžíceHořčice plnotučná
- 1lžíceKřen
- 2kusyVejce slepičí
- 100mililitrůMléko polotučné
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžíceOmáčka sójová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
10 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
120 mg
Cukr
230 mg
Postup přípravy
- 1Kančí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, poprášíme chilli a potřeme hořčicí, kterou jsme smíchali s jemně nastrouhaným křenem. Maso obalíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
- 2Těstíčko připravíme rozšleháním mléka, vajec a sójové omáčky s moukou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.