Řízky z mletého bůčku

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1285 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
126 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
630 mg
Cukr
335 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Prorostlý bůček omyjeme a nakrájíme na kostky. Dvakrát umeleme, osolíme, dobře zpracujeme a necháme odležet do druhého dne v chladu.
  • 2
    Z masa tvarujeme na mokrém prkénku tenké řízky. Obalíme je v těstíčku připraveném z vajec rozšlehaných s moukou. Smažíme v rozpáleném oleji.
  • 3
    Hotové řízky potřeme rozpuštěným máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.