Rizoto se sušenými rajčaty na slunci

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1869 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
99 g
Sacharidy
229 g
Vláknina
37 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve woku rozehřejeme máslo a olej a osmahneme nakrájenou cibuli, dokud nezměkne. Přidáme rýži arborio, šafrán a promícháme, aby se rýže obalila v oleji, a minutu smažíme.
  • 2
    Do rýže lijeme pomalu vývar a víno, mícháme a přidáváme další, až když se předcházející vývar a víno vstřebaly.
  • 3
    Když nalijeme polovinu vývaru a vína, vmícháme sušená rajčata. Rýže by se měla uvařit za 20 minut. Vmícháme hrášek, sýr a pokrájenou parmskou šunku. Vaříme 3 minuty, promícháme, aby byl hrášek horký.
  • 4
    Poté podáváme ozdobené strouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.