Rohlíkové ražniči

30 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusVejce slepičí
    • 1hrnekStrouhanka
    • 1hrnekMouka pšeničná hladká T 650
    • 4kusyRohlíky bílé
    • 200gramůSýr Eidam cihla 30%
    • 250gramůKlobása Dunajská
    • 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
965 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
62 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
3 g
Cukr
990 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na kolečka pokrájíme klobásu, na kostky tvrdý sýr.
  • 2
    Rohlíky nakrájíme na kolečka.
  • 3
    Vše napícháme střídavě na špejle, které obalíme v trojobalu.
  • 4
    Poté osmažíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.