Rohlíkové ražniči
30 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 1hrnekStrouhanka
- 1hrnekMouka pšeničná hladká T 650
- 4kusyRohlíky bílé
- 200gramůSýr Eidam cihla 30%
- 250gramůKlobása Dunajská
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
965 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
62 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
3 g
Cukr
990 mg
Postup přípravy
- 1Na kolečka pokrájíme klobásu, na kostky tvrdý sýr.
- 2Rohlíky nakrájíme na kolečka.
- 3Vše napícháme střídavě na špejle, které obalíme v trojobalu.
- 4Poté osmažíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.