Rohlíkový nákyp

65 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
25 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
3 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rohlíky nakrájíme na plátky a navlhčíme je 1/8 l mléka.
  • 2
    Máslo utřeme s cukrem a přidáme vanilkový cukr, žloutky a sníh z bílků. Nakonec přidáme rohlíky a rozinky.
  • 3
    Formu vymastíme, vysypeme strouhankou a naplníme připravenou směsí. Pečeme asi 45 minut.
  • 4
    Hotový nákyp vyklopíme na mísu, nakrájíme na porce, pocukrujeme a ozdobíme meruňkovou zavařeninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.