Rohlíky na jehle

25 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusVejce slepičí
    • 4kusyRohlíky bílé
    • 4kusyPárky Vídeňské
    • 1špetkaSůl
    • 1kusPaprikové lusky čerstvé
    • 100mililitrůMléko polotučné
    • 200gramůSýr Eidam cihla 40%
    • 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
    • 6lžicOlej stolní
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
34 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rohlíky a párky nakrájíme na kolečka, papriku na plátky a tvrdý sýr na kostky.
  • 2
    Střídavě napichujeme vše na špejle.
  • 3
    Z mouky, vajíčka a mléka umixujeme směs, kterou osolíme.
  • 4
    Jehly obalíme a poté smažíme na pánvi dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.