Rohlíky plněné masem

75 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
715 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
51 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nasypeme mouku, přidáme Heru, smetanu, vejce, žloutek, jedlou sodu, sůl a vypracujeme těsto. Vyválíme na slabý plát, rozřežeme na středně velké čtverce.
  • 2
    Zelí nakrájíme na slabé nudličky, mleté maso vložíme do pánve, osolíme, přisypeme zelí, podusíme ve vlastní šťávě a odstavíme. Masovou směs rovnoměrně rozdělíme na čtverce těsta, zavineme do tvaru rohlíků, vyskládáme na tukem pomazaný plech, potřeme bílkem, posypeme kmínem a pečeme při střední teplotě 30 až 35 minut.
  • 3
    Rohlíky upravíme na talíře a ještě teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.