Rokfórové fondue
10 min.
Ingredience
- 300gramůSýr Eidam cihla 45%
- 200gramůSýr Niva (Rokfór)
- 200mililitrůVíno bílé
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 1špetkaSůl
- 30mililitrůSherry brandy
- 3lžičkySolamyl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
21 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
16 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do nádoby na fondue dáme sýr, nastrouhanou nivu, víno, třešňovici, škrob, muškátový oříšek a sůl.
- 2Roztavíme, podáváme s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.