Roláda se zelím a hříbky

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
18 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na velké pánvi rozpálíme sádlo a osmažíme cibulku dozlatova. Přidáme sterilované červené zelí, nakrájené hříbky, sůl a kmín, necháme podusit doměkka, dokud všechna tekutina nevysmahne.
  • 2
    Z listového těsta vyválíme dva pláty, na ně rozložíme zelnou směs až do okrajů. Zabalíme do rolády, na koncích pevně stiskneme, aby se při pečení náplň nevyvalila. Rolády pomažeme rozšlehaným vejcem, dáme do středně vyhřáté trouby péct asi na hodinu, až povrch zezlátne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.