Roláda z kančího masa

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
79 g
Tuky
21 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
817 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí kýtu rozřízneme, aby vznikl plát, lehce naklepeme a osolíme. Salám a polovinu krůtího masa nakrájíme na nudličky, cibuli a česnek nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Druhou polovinu krůtího masa umeleme, v míse smícháme se salámem, pokrájeným krůtím masem, okapaným hráškem, kořením, solí a rozmíchaným vejcem.
  • 3
    Směs naneseme na plát masa. Dobře zavineme, převážeme potravinářským provázkem a vložíme do pekáče, který jsme vyložili česnekem a cibulí. Maso posypeme kmínem, podlijeme vodou a pečeme v předehřáté troubě doměkka. Během pečení maso přeléváme a je-li třeba, podlijeme vodou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.