Roláda z kančího masa
80 min.
Ingredience
- 1,2kilogramyKančí kýta
- 400gramůKrůtí prsa
- 200gramůŠunkový salám
- 50gramůHrášek v mírně slaném nálevu
- 1kusVejce slepičí
- 2kusyCibule
- 3stroužkyČesnek
- 400mililitrůVoda pitná
- 0,5lžíceKoření Zvěřina
- 0,5lžičkaKmín drcený
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
79 g
Tuky
21 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
817 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Kančí kýtu rozřízneme, aby vznikl plát, lehce naklepeme a osolíme. Salám a polovinu krůtího masa nakrájíme na nudličky, cibuli a česnek nakrájíme na kolečka.
- 2Druhou polovinu krůtího masa umeleme, v míse smícháme se salámem, pokrájeným krůtím masem, okapaným hráškem, kořením, solí a rozmíchaným vejcem.
- 3Směs naneseme na plát masa. Dobře zavineme, převážeme potravinářským provázkem a vložíme do pekáče, který jsme vyložili česnekem a cibulí. Maso posypeme kmínem, podlijeme vodou a pečeme v předehřáté troubě doměkka. Během pečení maso přeléváme a je-li třeba, podlijeme vodou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.