Roláda z matjesů na víně

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
695 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
40 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
10 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpůlíme podélně matjesy a malé okurky. Do každého matjesa zabalíme okurku a upevníme párátkem. Do pekáče dáme závitky vedle sebe. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kroužky a rozdělíme ji na závitky.
  • 2
    Do hrnce dáme sůl, pepř, hořčičná semínka, přidáme bobkový list, nové koření, ocet, červené víno a med. Přivedeme k varu a vaříme 20 minut. Nakonec necháme vývar stát 10 minut, přelijeme jím závitky a nádobu zakryjeme víkem.
  • 3
    Dáme chladit do lednice na 12 hodin. Poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.