Ropušnice s opékanou brokolicí a zázvorem

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
552 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
11 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky ryby i s kůží omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Do rybí omáčky vmícháme chilli papričky nakrájené na kolečka a ve směsi necháme rybu cca 1h marinovat.
  • 2
    Citronovou trávu nakrájíme na kousky o velikosti cca 5cm. Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka. Brokolici rozebereme na růžičky a koštál nakrájíme na kousky.
  • 3
    Ve woku rozpálíme olej a brokolici na něm zvolna opečeme. Poté přidáme pórek, rozředíme ústřicovou omáčkou a vmícháme nastrouhaný zázvor. Vše vyjmeme a uchováme horké.
  • 4
    Do pánve vlijeme zbytek oleje, vložíme rybu a na mírném ohni cca 5min opečeme.
  • 5
    Zeleninu rozdělíme na talíře, přidáme rybu a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.