Rosso salát s tuňákem, vejcem a cherry rajčátky
24 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata Cherry
- 1kusVejce slepičí
- 0,5kusSalát Rosso
- 0,5kusCibulka jarní
- Ochucený tuňák
- 1lžíceHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 80gramůTuňák drcený ve vlastní šťávě
- 1kusOkurky Znojmia
- 0,5kusCibulka jarní
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
132 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
6 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyjeme listy z 1/2 malého hlávkového salátu. Omytá cherry rajčata rozpůlíme. Z konzervovaného hrášku si odebereme a scedíme 1 lžíci hrášku. Jednu malou sladkokyselou okurku nakrájíme na malé kostičky. Očistíme malou jarní cibulku a pokrájíme ji na tenké kroužky. Natvrdo uvařené vajíčko rozkrájíme na čtvrtky.
- 2Tuňáka ve vlastní šťávě (např. zn. Isabel) dáme do misky. Přidáme k němu hrášek, okurku, 1/2 cibulky a vše promícháme. Podle chuti dosolíme nebo opepříme.
- 3Na talíř ozdobně poklademe listy salátu, doprostřed dáme ochuceného tuňáka, okolo ozdobně poklademe cherry rajčata, čtvrtky vajec, posypeme zbytkem cibulky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.