Roštěnky na fazolkách

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
18 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, mírně naklepeme a opečeme nasucho v teflonové pánvi. Osolíme, podlijeme vodou, přidáme oloupanou, jemně pokrájenou cibuli a zvolna dusíme.
  • 2
    Když je maso zpola měkké, pokryjeme je omytými, nadrobno rozkrájenými fazolkami. Přidáme omytá, na kolečka nakrájená rajčata, vše dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme kyselým mlékem.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.