Roštěnky na fazolkách
60 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 200gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 200gramůFazolové lusky zelené
- 200gramůRajčata
- 1hrnekVoda pitná
- 200mililitrůMléko kefírové
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
18 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, mírně naklepeme a opečeme nasucho v teflonové pánvi. Osolíme, podlijeme vodou, přidáme oloupanou, jemně pokrájenou cibuli a zvolna dusíme.
- 2Když je maso zpola měkké, pokryjeme je omytými, nadrobno rozkrájenými fazolkami. Přidáme omytá, na kolečka nakrájená rajčata, vše dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme kyselým mlékem.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.