Roštěnky na houbách a celeru
80 min.

Ingredience
- 500gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 100gramůSlanina vepřová
- 1špetkaKmín celý
- 1hrstHouby sušené
- 1kusCibule
- 0,25kusCeler bulvový
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 250mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
31 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
933 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a rychle ji osmahneme.
- 2Omyté maso nakrájíme na plátky, po stranách nařízneme, naklepeme, osolíme a obalíme zlehka v mouce. Roštěnky opečeme na cibuli po obou stranách.
- 3Přidáme kmín, namočené houby, jemně nastrouhaný celer a přilijeme vodu. Vše dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.