Roštěnky na houbách a celeru

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
31 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
933 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a rychle ji osmahneme.
  • 2
    Omyté maso nakrájíme na plátky, po stranách nařízneme, naklepeme, osolíme a obalíme zlehka v mouce. Roštěnky opečeme na cibuli po obou stranách.
  • 3
    Přidáme kmín, namočené houby, jemně nastrouhaný celer a přilijeme vodu. Vše dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.