Roštěnky na víně

40 min.
Turecko

Ingredience

    • 100mililitrůVíno červené
    • 1špetkaSůl
    • 600gramůHovězí roštěnka níz. peč.
    • 30mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
31 g
Sacharidy
1 g
Cukr
155 mg
Vápník
38 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Roštěnky na obvodu nařízneme a dobře odblaníme. Osolíme, lehce naklepeme a vložíme na rozehřátý olej.
  • 2
    Pečeme v troubě asi 10 minut, poté zalijeme červeným vínem a necháme péct dalších 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.