Roštěnky s pomeranči

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
36 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pomeranče oloupeme a rozebereme na jednotlivé dílky.
  • 2
    Roštěnky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme a posypeme mletou paprikou. Maso lehce obalíme v mouce a zprudka osmažíme na rozpáleném másle z obou stran. Maso vyjmeme a na zbylém másle prohřejeme dílky pomerančů.
  • 3
    Maso rozdělíme na talíře, obložíme pomeranči, posypeme posekanou petrželkou a kolečky cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.