Roštěnky s pomeranči
30 min.
Ingredience
- 40gramůCibule
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2kusyPomeranče
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 60gramůMáslo čerstvé
- 15gramůPetržel kudrnka
- 600gramůHovězí roštěnka níz. peč.
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
36 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Pomeranče oloupeme a rozebereme na jednotlivé dílky.
- 2Roštěnky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme a posypeme mletou paprikou. Maso lehce obalíme v mouce a zprudka osmažíme na rozpáleném másle z obou stran. Maso vyjmeme a na zbylém másle prohřejeme dílky pomerančů.
- 3Maso rozdělíme na talíře, obložíme pomeranči, posypeme posekanou petrželkou a kolečky cibule.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.