Roštěnky s rajčatovou šťávou

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
402 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
30 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
607 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a okraje nařízneme. Plátky poprášíme hladkou moukou.
  • 2
    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli a roštěnky po obou stranách opečeme. Postupně je podléváme rajčatovou šťávou a dusíme doměkka. Hotový pokrm zalijeme smetanou smíchanou se lžičkou mouky.
  • 3
    Podáváme s rýží, těstovinami nebo nočky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.