Roštěnky s rajčatovou šťávou
55 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 150gramůRajčatová šťáva
- 0,13litrZakysaná smetana
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
402 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
30 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
607 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a okraje nařízneme. Plátky poprášíme hladkou moukou.
- 2Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli a roštěnky po obou stranách opečeme. Postupně je podléváme rajčatovou šťávou a dusíme doměkka. Hotový pokrm zalijeme smetanou smíchanou se lžičkou mouky.
- 3Podáváme s rýží, těstovinami nebo nočky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.