Rukolový salát s parmezánem

10 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
28 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
411 mg
Cukr
256 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse rozšleháme olivový olej s citronovou šťávou a solí. Přidáme omyté listy rukoly, dobře promícháme a přendáme do servírovací mísy.
  • 2
    Sýr nakrájíme škrabkou na hoblinky a posypeme jimi salát v míse. Podle chuti opepříme a podáváme.
  • 3
    Salát je výborný k rybám, mořským plodům, rožněným masům nebo jako předkrm s chlebem a olivami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.