Rumglögg pro zahřátí

20 min.

Ingredience

    • 80gramůCukr krupice
    • 750mililitrůVíno červené
    • 8kusůHřebíček
    • 1lžičkaCitronová kůra
    • 1kusSkořice celá
    • 350mililitrůVíno portské
    • 350mililitrůRum
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
242 kcal
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechny přísady kromě rumu zahřejeme za stálého míchání téměř k bodu varu. Necháme asi 15 minut louhovat na velmi mírném ohni a potom vyjmeme koření a citronovou kůru.
  • 2
    Rum mírně nahřejeme a přilijeme k punči.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.