Rumové kuličky s čokoládou

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
162 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
8 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
1 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Strouhanou čokoládu, cukr, bílek, rum a mleté mandle nebo ořechy zpracujeme na tuhou hmotu.
  • 2
    Změklé máslo, cukr, vařený prolisovaný žloutek a lžičku rumu utřeme do tužšího krému.
  • 3
    Necháme asi hodinu v lednici.
  • 4
    Vždy kousek krému velikosti rozinky zabalíme do čokoládové hmoty, utvoříme kuličku a obalíme jí ve strouhané čokoládě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.