Rumový svařák s medem

7 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
500 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
3 g
Cukr
51 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodu nalijeme do hrnce, přivedeme k varu, přidáme kousek skořice, hřebíčky, cukr, povaříme dvě minuty, aby se koření rozvonělo, přidáme med, citronovou šťávu a nakonec přilijeme rum. Necháme projít varem a odstavíme. Nápoj naléváme do skleniček s ouškem nebo do hrnečků, okraje ozdobíme plátkem naříznutého citronu a podáváme.
  • 2
    Nápoj se pije velmi horký a v zimě je velmi žádaný.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.