Rumpsteak ze svíčkové

26 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
618 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
28 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
4 g
Cukr
26 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Svíčkovou odblaníme, očistíme a nakrájíme na plátky asi 3 cm vysoké. Naklepeme pěstí, osolíme, opaprikujeme a posypeme troškou mouky. Na pánvi ropálíme olej a steaky opékáme zprudka po obou stranách po třech minutách. Kdy máme steaky obrátit poznáme podle toho, jakmile začne na povrch masa prosakovat krev. Do steaků nepícháme, obracíme je lopatkou, aby šťáva zůstala uvnitř.
  • 2
    Ihned podáváme nejlépe s hranolkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.