Ruská šuba

65 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
956 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
55 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
26 g
Cukr
37 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slanečky nakrájíme na kousky.
  • 2
    Oloupané brambory s mrkví uvaříme doměkka.
  • 3
    Červenou řepu vaříme zvlášť, aby se ostatní suroviny neobarvily.
  • 4
    Po vychladnutí nastrouháme.
  • 5
    Cibuli nakrájíme na nudličky.
  • 6
    Na větší talíř ve vrstvách pokládáme vrstvu slanečků, kterou posypeme cibulí. Potom vrstvu brambor, vrstvu mrkve a nakonec červenou řepu. Vrstvu řepy pomažeme majonézou a opět vrstvíme - slaneček, cibule atd...Končíme řepou, kterou opět pomažeme.
  • 7
    Pokrm uložíme do lednice odležet a poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.