Ruská šuba
65 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 150gramůSlaneček
- 3kusyČervená řepa
- 4kusyMrkev kořen
- 250mililitrůMajonéza
- 1kilogramBrambory
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
956 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
55 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
26 g
Cukr
37 g
Postup přípravy
- 1Slanečky nakrájíme na kousky.
- 2Oloupané brambory s mrkví uvaříme doměkka.
- 3Červenou řepu vaříme zvlášť, aby se ostatní suroviny neobarvily.
- 4Po vychladnutí nastrouháme.
- 5Cibuli nakrájíme na nudličky.
- 6Na větší talíř ve vrstvách pokládáme vrstvu slanečků, kterou posypeme cibulí. Potom vrstvu brambor, vrstvu mrkve a nakonec červenou řepu. Vrstvu řepy pomažeme majonézou a opět vrstvíme - slaneček, cibule atd...Končíme řepou, kterou opět pomažeme.
- 7Pokrm uložíme do lednice odležet a poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.