Růžičková kapusta na čínský způsob

15 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
67 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
5 g
Cukr
210 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustičku zbavíme ovadlých lístků a nakrájíme na nudličky.Můžeme ji také nakrouhat v mixéru.
  • 2
    Jarní cibulku nakrájíme a spolu s kapustičkou dáme na rozehřátý olej na pánev osmahnout-asi 2 minuty.Nesmí mít nahnědlý odstín.Přidáme prášek z pěti druhů čínského koření a sójovou omáčku,promícháme a restujeme dokud zelenine nezměkne - asi 3 minuty.Můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.