Růžičková kapusta na čínský způsob
15 min.
Ingredience
- 2kusyCibulka jarní
- 450gramůKapusta růžičková
- 1lžičkaKoření pěti vůní
- 1lžičkaOlej sezamový
- 1lžičkaOmáčka sójová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
67 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
1 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
5 g
Cukr
210 mg
Postup přípravy
- 1Kapustičku zbavíme ovadlých lístků a nakrájíme na nudličky.Můžeme ji také nakrouhat v mixéru.
- 2Jarní cibulku nakrájíme a spolu s kapustičkou dáme na rozehřátý olej na pánev osmahnout-asi 2 minuty.Nesmí mít nahnědlý odstín.Přidáme prášek z pěti druhů čínského koření a sójovou omáčku,promícháme a restujeme dokud zelenine nezměkne - asi 3 minuty.Můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.